Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Εκδήλωση με θέμα «Η αθέατη πλευρά του τροχαίου ατυχήματος»

Εκδήλωση με θέμα «Η αθέατη πλευρά του τροχαίου ατυχήματος»

Το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κου Δημήτρη Αργύρη, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η αθέατη πλευρά του τροχαίου ατυχήματος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19-11-2017), Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) στις 19.00.

Τις θεματικές ενότητες θα αναπτύξουν Αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών Οχημάτων Νομού Ευβοίας & Βοιωτίας, καθώς και η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ”, κα Βάσω Μυλωνά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προβληθεί απόσπασμα – ντοκιμαντέρ για τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων, το οποίο δημιουργήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, σε συνεργασία με την σκηνοθετική – θεατρική ομάδα του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Χαλκίδας.

Την ημέρα της εκδήλωσης και ώρα 8.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. θα προηγηθεί εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.

 

 

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …