Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Τον χτύπησε κεραυνός, τον δάγκωσε κροταλίας, του επιτέθηκε καρχαρίας… κι όμως ζει!

Τον χτύπησε κεραυνός, τον δάγκωσε κροταλίας, του επιτέθηκε καρχαρίας… κι όμως ζει!

Ο Έρικ Νόρι από τη Φλόριντα είναι κατά κάποιο τρόπο τυχερός στην εντυπωσιακή ατυχία του: αναρρώνει στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση καρχαρία, της οποίας είχαν προηγηθεί ένα χτύπημα από κεραυνό, ένα δάγκωμα κροταλία και δύο επιθέσεις από πιθήκους.

Η τελευταία γκαντεμιά χτύπησε τον 40χρονο στις 29 Ιουλίου, στη διάρκεια διακοπών στις Μπαχάμες, όταν ένας καρχαρίας του έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι από την γάμπα. «Γύρισα να κοιτάξω και είδα τον καρχαρία να ξεσκίζει το πόδι μου στα πλάγια. Κουνούσε το κεφάλι του και το έτρωγε» είπε ο Νόρι στο Νew York Daily News.

O 40χρονος, ιδιοκτήτης επιχείρησης που παράγει χρώματα για βάρκες και πλοία, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Φλόριντα όπου αναρρώνει εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό με τον καρχαρία δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που είδε το Χάρο με τα μάτια του -δεν ήταν καν η δεύτερη ή η τρίτη.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, ο Νόρι είχε ταξιδέψει για διακοπές στην Ονδούρα, όπου επισκέφθηκαν έναν ζωολογικό κήπο. Η σύζυγός του είχε τότε την ιδέα να τον κλειδώσει για πλάκα σε ένα κλουβί με έναν μικρό αλλά μοχθηρό πίθηκο, ο οποίος τον δάγκωσε και του πήρε τα κλειδιά, με τα οποία στη συνέχεια τον χτύπησε.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση από πίθηκο -η πρώτη ήταν στη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στη Βραζιλία, κατά την οποία πλησίασε κατά λάθος ένα είδος του Αμαζονίου και δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο, όπως λέει ο ίδιος.

Ένα πιο σοβαρό συμβάν είχε έρθει όταν ο Νόρι ήταν 13 ετών. Δέχτηκε δάγκωμα κροταλία στη διάρκεια βόλτας στο ύπαιθρο και παρά λίγο να χάσει το αριστερό του πόδι. Πέρασε δύο εβδομάδες στην εντατική, τελικά όμως ανέρρωσε πλήρως.

Τρία χρόνια νωρίτερα, ο τυχερός γκαντέμης εκτοξεύτηκε από τη θέση του, χωρίς όμως να τραυματιστεί, όταν η βελανιδιά κάτω από την οποία στεκόταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς που ο Νόρι πιστεύει ότι «έχει άγιο». «Πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι ο Κύριος στάθηκε πλάι μου στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας» σχολίασε μετά την τελευταία του κακοτυχία.

otherside.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Υπέροχη οφθαλμαπάτη: Καλλιτέχνες μεταμόρφωσαν ένα άχαρο κτίριο σε θεαματική βιβλιοθήκη

Οι κάτοικοι της πόλης επέλεξαν ποια βιβλία θα «τοποθετηθούν» σε αυτήν. Ο street artist Jan …