Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Σκότωσαν πύθωνα που είχε ύψος τριών ανθρώπων

Σκότωσαν πύθωνα που είχε ύψος τριών ανθρώπων

Πύθωνα που ξεπερνάει τα 5 μέτρα σκότωσαν τρεις φίλοι στο Μαϊάμι. Ο 23χρονος που τον εντόπισε θα κρατήσει το δέρμα του.

Ο μεγαλύτερος πύθωνας της Βιρμανίας πιάστηκε στη Φλόριντα . Το φίδι έχει μήκος 5,69 μέτρα και εντοπίστηκε στην άκρη ενός δρόμου, στις 11 Μαΐου, από μία παρέα φίλων.

Ο 23χρονος φοιτητής Jason Leon, εντόπισε τον μεγάλο θηλυκό πύθωνα στο Μαϊάμι,  όταν είδε να εξέχει η ουρά του τεράστιου φιδιού, πίσω από ένα μεγάλο θάμνο στο δρόμο.

Ο πύθωνας  κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ μήκους που ξεπερνούσε τα 5 μέτρα και είχε βρεθεί στο εθνικό πάρκο του Everglades το 2012.

Με τη βοήθεια των φίλων του, ο 23χρονος  κατάφερε να  σκοτώσει με ένα μαχαίρι το τεράστιο φίδι κοντά στην περιοχή του Gainesville.

Ο 23χρονος θα δώσει το σκελετό του φιδιού σε οργάνωση για άγρια ζώα,  αλλά θα κρατήσει το δέρμα του πύθωνα,για να το βάλει στον τοίχο του σαλονιού του.

Στη  Φλόριντα απαγορεύεται πλέον, η ιδιοκτησία πύθωνα καθώς και η πώλησή του. Επιπλέον, από την ομοσπονδιακή νομοθεσία απαγορεύεται η εισαγωγή και η πώληση ειδών που προέρχονται από πύθωνα.

Πηγή: The Sun

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Υπέροχη οφθαλμαπάτη: Καλλιτέχνες μεταμόρφωσαν ένα άχαρο κτίριο σε θεαματική βιβλιοθήκη

Οι κάτοικοι της πόλης επέλεξαν ποια βιβλία θα «τοποθετηθούν» σε αυτήν. Ο street artist Jan …