Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Κοριτσάκι 14 μηνών αγόρασε αυτοκίνητο στο eBay, παίζοντας με το κινητό του πατέρα της

Κοριτσάκι 14 μηνών αγόρασε αυτοκίνητο στο eBay, παίζοντας με το κινητό του πατέρα της

Ένα κοριτσάκι μόλις 14 μηνών αγόρασε ένα αυτοκίνητο στο eBay, ευτυχώς μεταχειρισμένο και σε κακή κατάσταση, ενώ έπαιζε με το κινητό του πατέρα της.

Τι και αν δεν θα μπορέσει να οδηγήσει για τα επόμενα δέκα και χρόνια, αυτό δεν εμπόδισε την 14 μηνών Σορέλα Στιουτ να αγοράσει ένα αυτοκίνητο στο eBay.

Η μικρή από το Όρεγκον έπαιζε με το κινητό του πατέρα της και μπήκε στο eBay όπου και “χτύπησε” top bid ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του 1962 προς 225 δολάρια.

Ο πατέρας της μικρής έλαβε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από το eBay που τον ενημέρωνε ότι είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο χωρίς να καταλάβει στην αρχή πως είχε γίνει αυτό.

Ο ίδιος αποφάσισε να μην ακυρώσει την παραγγελία του και να κρατήσει το αυτοκίνητο προκειμένου να το δωρίσει στην κόρη του όταν γίνει 16 ετών.

Ο Πολ και η σύζυγός του αποφάσισαν να βάλουν κωδικό πρόσβασης στα τηλέφωνά τους προκειμένου να μην προχωρήσει η μικρή Σορέλα σε άλλες αγορές.

“Χαίρομαι που δεν αγόρασε την Πόρσε που είχα δει η οποία είχε 38.000 δολάρια”, είπε ο πατέρας της.

Πηγή: news247.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Υπέροχη οφθαλμαπάτη: Καλλιτέχνες μεταμόρφωσαν ένα άχαρο κτίριο σε θεαματική βιβλιοθήκη

Οι κάτοικοι της πόλης επέλεξαν ποια βιβλία θα «τοποθετηθούν» σε αυτήν. Ο street artist Jan …