Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Βίντεο: Ο μάγος Dynamo περπατά στον αέρα δίπλα στην οροφή ενός λεωφορείου

Βίντεο: Ο μάγος Dynamo περπατά στον αέρα δίπλα στην οροφή ενός λεωφορείου

Ο 30χρονος θαυματοποιός Dynamo συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών, καθώς αιωρείτο δίπλα στην οροφή ενός διώροφου λεωφορείου ύψους 5 μέτρων.

Έγινε γνωστός από τα πετυχημένα νούμερά του που αψηφούν τη λογική και  μπορούν να κάνουν και τους πλέον δύσπιστους να πιστέψουν στη μαγεία.

Πρόκειται για τον 30χρονο Steven Frayne γνωστό κατά κόρων με το καλλιτεχνικό όνομα Dynamo ο οποίος άφησε άλλη μια φορά άφωνους όσους τον παρακολουθούσαν να εκτελεί το κόλπο του.

Αυτή τη φορά ο νεαρός μάγος που κατάγεται από το Bradford συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών, καθώς αιωρείτο δίπλα στην οροφή ενός διώροφου λεωφορείου ύψους 5 μέτρων.

Πέρασε από τη γέφυρα του Westminster, το Big Ben και άλλα γνωστά αξιοθέατα στο κέντρο του Λονδίνου.

Είχε γίνει ευρέως γνωστός όταν το 2011 περπάτησε στον Τάμεση. Ο 30χρονος είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Pepsi Max.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή:The Sun

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Υπέροχη οφθαλμαπάτη: Καλλιτέχνες μεταμόρφωσαν ένα άχαρο κτίριο σε θεαματική βιβλιοθήκη

Οι κάτοικοι της πόλης επέλεξαν ποια βιβλία θα «τοποθετηθούν» σε αυτήν. Ο street artist Jan …