Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Βίντεο: Γυμνή στο μετρό χωρίς να προκαλέσει τους Γερμανούς

Βίντεο: Γυμνή στο μετρό χωρίς να προκαλέσει τους Γερμανούς

Τα παγερά βλέμματα και την αδιαφορία συνάντησε το γυμνό μοντέλο με το οποίο “πειραματίστηκε” ο καλλιτέχνης Milo Moire με το πρότζεκτ “The script system”.

Δεν κατάφερε να  ταράξει τα νερά του Dusseldorf στην Γερμανία ο ανατρεπτικός Ελβετός καλλιτέχνης Milo Moiré.

Ο καλλιτέχνης έβαλε ένα μελαχρινό μοντέλο να βγει γυμνή στο δρόμο και να μετακινηθεί με το μετρό. Το μόνο που τη συνόδευε ήταν τα γυαλιά της, μια τσάντα που είχε ριγμένη πάνω της αλλά και οι μαύρες γόβες της.

Ο Ελβετός καλλιτέχνης  έγραψε με ένα μαρκαδόρο στο κορμί της  όλα  τα είδη ρουχισμού -εσώρουχο, σουτιέν, παντελόνι, πουκάμισο- που δεν φορούσε.

Ο τίτλος του πρότζεκτ είναι The Script System για το οποίο δήλωσε ” Η ριζοσπαστική γύμνια γίνεται η ασπίδα απέναντι στα στερεότυπα και επιτρέπει στον καλλιτέχνη να εξαφανίζεται πίσω από την τέχνη του”.

Ωστόσο δεν κατάφερε να αφυπνίσει τους Γερμανούς καθώς αυτοί εξακολουθούσαν να έχουν τη διάθεση ρομπότ που τους διακατέχει. Όσο και να προσπαθούσε η νεαρή η οποία περπάτησε ολόγυμνη ολόκληρη την πόλη σαν κάθε φυσιολογική γυναίκα που πάει στην δουλειά της δεν κατάφερε να σοκάρει με την γύμνια της.

Ο κόσμος την αντιμετώπισε με απάθεια, ψυχρότητα, ελάχιστα χαμόγελα.

Δείτε το video εδώ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ)

Πηγή: inquisitr.com

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Υπέροχη οφθαλμαπάτη: Καλλιτέχνες μεταμόρφωσαν ένα άχαρο κτίριο σε θεαματική βιβλιοθήκη

Οι κάτοικοι της πόλης επέλεξαν ποια βιβλία θα «τοποθετηθούν» σε αυτήν. Ο street artist Jan …