Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / “Μια…Στάση” στο Πάρκο του Λαού

“Μια…Στάση” στο Πάρκο του Λαού

Ξεκινώντας το καλοκαίρι, η εθελοντική ομάδα «ΜΙΑ …ΣΤΑΣΗ» της ENΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΠΚΑ-ΣΤΕ) διοργανώνει ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ», απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, από 8.00 έως 14.00, στο χώρο στάθμευσης στο ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ στη Χαλκίδα.

Η δράση ΣΤΟΧΟ έχει να προσεγγίσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας των καταναλωτών αλλά και μεγάλο μέρος των παραγωγών που αδυνατεί να βρει διέξοδο στις αγορές μέσα από τα υπάρχοντα σχήματα. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Την στήριξη των μικρών παραγωγών, την αλλαγή στις διατροφικές και καταναλωτικές συνήθειες, την επικράτηση «δίκαιων» χαμηλών τιμών στην Ελλάδα της κρίσης μέσα από την συνεργασία με τους παραγωγούς κάτι που φαίνεται να επηρεάζει έστω και σε μικρή κλίμακα την αγορά.

ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
ΑΛΕΥΡΙ, ΛΑΔΙ, ΡΥΖΙ, ΟΣΠΡΙΑ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ, ΜΕΛΙ, ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ, ΚΡΑΣΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΣΥΚΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία:
6944342755, www.epka-ste.gr, epkastereas@gmail.com,
fb:ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …