Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων

Σε διαδικασία αξιολόγησης των μέχρι τώρα μαθησιακών τμημάτων και προετοιμασία για τα τελευταία της φετινής ακαδημαϊκής περιόδου αλλά και της νέας από Σεπτέμβριο

 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων για να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες που το εμπιστεύτηκαν, έχει ξεκινήσει διαδικασία αξιολόγησης των σεμιναρίων. Οι εκπαιδευόμενοι που ολοκλήρωσαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα στα οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο αξιολόγησης και να μας πουν τις προτάσεις τους.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Αυτήν την περίοδο λειτουργούν τα τμήματα μάθησης για τις παρακάτω ειδικότητες :

– Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων

– Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση

– Διαδικτυακά Εργαλεία και Υπηρεσίες στην Καθημερινή Ζωή

– Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο

– Αγγλικά για τον τουρισμό

– Ρωσικά για τον τουρισμό

Ενώ το Μάρτιο ξεκίνησε και το τμήμα Ιστορίας της Τέχνης (με  παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας του ΔΟΑΠΠΕΧ για τη διεξαγωγή του).

Σε διαδικασία προετοιμασίας βρίσκονται τα τελευταία για την ακαδημαϊκή περίοδο τμήματα:

– Διαχείριση εργασιακού άγχους – Εναρμόνιση επαγγελματικής & προσωπικής ζωής

– Ιταλικά για τον τουρισμό

– Ισπανικά για τον τουρισμό

– Ασφάλεια & Ποιότητα Τροφίμων

Σε διαδικασία βρίσκεται και η προετοιμασία των βεβαιώσεων παρακολούθησης για τα προγράμματα που έχουν ολοκληρωθεί.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Όσοι δεν ενταχθούν σε σεμινάριο εντός της ακαδημαϊκής χρονιάς και όσοι δεν έχουν κάνει αίτηση φέτος αλλά ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα μπορούν να κάνουν καινούρια αίτηση για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το Σεπτέμβριο. Για την έναρξη παραλαβής νέων αιτήσεων οι πολίτες θα ενημερωθούν τέλος Αυγούστου από τον τοπικό τύπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν και τις ανακοινώσεις και στο www.facebook.com στη σελίδα “Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χαλκιδέων”.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε ηλικίας, μόρφωσης και εθνικής προέλευσης.

Τα μαθήματα θα γίνονται το απόγευμα, 2 ή 3 φορές την εβδομάδα στον -προσβάσιμο και για ΑμεΑ- χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και θα ολοκληρώνονται σε κύκλο 25 έως 50 ωρών. Παρέχονται δε, δωρεάν.

Ένα νέο τμήμα ξεκινάει όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευομένων (15), οι οποίοι ενημερώνονται τηλεφωνικά από τους Υπευθύνους του προγράμματος, ενώ έχει περιορισμό 20 συμμετεχόντων. Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Οι αιτούντες που δεν καλούνται για τα τμήματα που ξεκινούν θα πρέπει να περιμένουν τη δημιουργία καινούριου τμήματος.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 22213 55116. ‘Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν πληρέστερα για το εκπαιδευτικό πλαίσιο των προγραμμάτων μπορούν να απευθυνθούν στις υπευθύνους του προγράμματος στον 5ο όροφο του Δημοτικού καταστήματος κάθε μέρα μεταξύ 10:00 και 14:00 (Κόκκαλη Αρετή-Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας, Μιμιγιάννη Σταματία-Υπεύθυνη Οργάνωσης).

Η φόρμα της αίτησης εγγραφής και δήλωσης προτίμησης επί των προσφερομένων προγραμμάτων/μαθημάτων, βρίσκεται διαθέσιμη στα Καταστήματα και τα Κ.Ε.Π. του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς και στην ιστοσελίδα του (www.dimos-xalkideon.gr).

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …