Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ιστιαία: Συνελήφθη 36χρονος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Ιστιαία: Συνελήφθη 36χρονος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για κλοπή πορτοφολιού και παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά στην Ιστιαία Ευβοίας

Συνελήφθη, χθες (04-05-2014) το απόγευμα στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, ο 36χρονος αφαίρεσε, μέσα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα πορτοφόλι που ανήκε σε 32χρονη ημεδαπή, εργαζόμενη του ανωτέρω καταστήματος, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (375) ευρώ.

Η κλοπή καταγγέλθηκε από την 32χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, αστυνομικοί του οποίου αναζήτησαν και εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε απορρίψει το κλεμμένο πορτοφόλι.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (275) ευρώ το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, καθώς επίσης και δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …