Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια

ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια

Συνελήφθη, χθες (18-03-2014) το βράδυ στη Δροσιά Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

Στην δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, κατηγορούμενο για απείθεια, το οποίο αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, επιχείρησαν να ελέγξουν δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ο 36χρονος μαζί με έτερο άτομο, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο, εγκατέλειψαν την δίκυκλη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 36χρονο και στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι σε παρακείμενο δρόμο είχε σταθμευμένο το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του, στο εσωτερικό του οποίου μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε, και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (σουγιάς), με μήκος λάμας (7,5) εκατοστά.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …