Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς «ROMA», σε Χαλκίδα και Ιστιαία

Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς «ROMA», σε Χαλκίδα και Ιστιαία

http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/31-05-2013.EXORMISI.JPGΣτο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (31-05-2013) το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς «ROMA» σε περιοχές της Χαλκίδας και της Ιστιαίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν πενήντα έξι (56) αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ευβοίας και Φθιώτιδας και διατέθηκαν συνολικά δεκατρία (13) οχήματα και μοτοσικλέτες .

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέχθησαν: Ογδόντα οκτώ (88) άτομα, εκ των οποίων εβδομήντα δύο (72) ημεδαποί και δεκαέξι (16) αλλοδαποί, καθώς και δεκαπέντε (15) οχήματα.

Προσήχθησαν: Είκοσι δύο (22) ημεδαποί.

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα και συγκεκριμένα:

   – Πέντε (5) ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
   – Μία (1) ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Εξιχνιάστηκαν: Δύο (2) κλοπές από οικίες που διέπραξε 19χρονος ημεδαπός τον Μάιο και τον Δεκέμβριο του 2012 στη Χαλκίδα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα των ανωτέρω κλοπών:

   – Δύο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστικός πίνακας ( TABLET ).
   – Δύο (2) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
   – Μία (1) συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων ( DVD ).
   – Μία (1) επιτραπέζια και μία (1) φορητή παιχνιδομηχανή ( PLAYSTATION και PSP ).

Επίσης κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν δύο (2) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Δελτίο Τύπου

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …