Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Εκλογές: Συνεργασία Ζεμπίλη με τους “Πειρατές της Χαλκίδας”.

Εκλογές: Συνεργασία Ζεμπίλη με τους “Πειρατές της Χαλκίδας”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»   ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΜΠΙΛΗ

 Την απόφαση για συνεργασία των «Πειρατών στη Χαλκίδα» με το συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη», εξέφρασε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Στάθης Λειβαδίτης στον δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη, έπειτα από συνάντηση που είχαν σήμερα (Τρίτη, 1 Απριλίου) το βράδυ στο Δημαρχείο.

Είχε προηγηθεί διερευνητική επαφή, με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, να ενημερώνει για την αποτελεσματική οικονομική διαχείριση, το αναπτυξιακό τεχνικό έργο, με την εξασφάλιση σημαντικών Ευρωπαϊκών πόρων και την ευρεία κοινωνική δράση της Δημοτικής Αρχής στη δημοτική περίοδο που ολοκληρώνεται.

 Οι «Πειρατές στη Χαλκίδα», που αποτελούνται από μέλη και φίλους του Πειρατικού κινήματος και ο συνδυασμός «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη», κατέληξαν σε προγραμματική  σύγκλιση σε ότι αφορά στο κατάλληλο αυτοδιοικητικό πλαίσιο για την εφαρμογή και διεύρυνση των δημοκρατικών διαδικασιών ως προς την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες διαβούλευσης και λήψης των αποφάσεων, μέσω της πραγματοποίησης τοπικών δημοψηφισμάτων.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, ο Στάθης Λειβαδίτης θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη», ως συνεργαζόμενος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Χαλκίδας.

Ο δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης, ευχαρίστησε για τη στήριξη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία.                                                                «Εμείς πορευόμαστε συνενώνοντας δυνάμεις, με ανανέωση στα πρόσωπα και διεύρυνση στο πεδίο των ιδεών. Ως Δημοτική Αρχή, έχουμε ήδη θέσει σε χρήση ελεύθερο ανοικτού κώδικα λογισμικό στις Υπηρεσίες του Δήμου. Ως Δημοτική Αρχή, με κατακτημένη την αυτονομία του πολιτικού λόγου και την ανεξαρτησία της πρακτικής μας από κομματικές δεσμεύσεις, σκεφτόμαστε «έξω από το κουτί» και δουλεύουμε με «νέο λειτουργικό». Με αυτήν τη συνεργασία, προσθέτουμε σε καινοτομία και ανήσυχο πνεύμα.»

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …