Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας, που διενεργήθηκαν στο Γυμνάσιο Αλιβερίου στις 7/12/2107, στην Ιστιαία στις 12/12/2017 και στο Εργατικό  Κέντρο Χαλκίδας στις 19/12/2017  διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ψήφισαν 667
Άκυρα 18 Λευκά 44
Έλαβαν:
Καθηγητές/Καθηγήτριες Εν Δράσει 230 ψήφοι 3 έδρες
ΣΕΡΑ:141 ψήφοι 2 έδρες
ΔΑΚΕ: 133  ψήφοι 1 έδρα
ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) 101 ψήφοι 1 έδρα

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που βοήθησαν στην διεξαγωγή των εκλογών ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής ή καθ’ οιανδήποτε άλλο τρόπο, καθώς και όλους/ες όσοι/ες προσήλθατε στη διαδικασία και ασκήσατε το εκλογικό σας δικαίωμα για ένα σωματείο μαζικό, μαχητικό, διεκδικητικό. Η ανακοίνωση της σταυροδοσίας θα γίνει μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το πρωτοδικείο και η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα  θα γίνει σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στη Διεύθυνση των Γυμνασίων Αλιβερίου και Ιστιαίας καθώς και στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου για την παραχώρηση των αιθουσών και την φιλοξενία.

 

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές

Το απερχόμενο Δ.Σ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Μέριμνα για την φιλοξενία των πολιτών αυτών που θα αδυνατούν να διαμείνουν στις οικίες τους

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δεδομένων των μετεωρολογικών προβλέψεων για πιθανή εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, στις …