Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εορτή των Κοινωνικων Δομων Αντιμετώπισης της Φτωχειας στη Χαλκίδα

Εορτή των Κοινωνικων Δομων Αντιμετώπισης της Φτωχειας στη Χαλκίδα

Στη σημερινή γιορτούλα μας, οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στη Χαλκίδα και οι καλεσμένοι μας, περάσαμε τέλεια!!!!!

Ευχαριστούμε καταρχάς τη χορωδία του Γυμνασίου Αυλίδας που μας τραγούδησε αλλά και το Ειδικό Λύκειο Χαλκίδας που μας έκανε την τιμή να μας συντροφεύσει, στον προαύλιο χώρο του κτηρίου όπου στεγαζόμαστε!!! Παρόντες, εκτός από εμάς, ήταν και οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Πρόνοια καθώς και το νέο ΚΑΠΗ Χαλκίδας… και φυσικά… οι  φίλοι μας, ωφελούμενοι του προγράμματος μας!!! Γιατί για εμάς, δεν θα ήταν καθόλου υποκριτικό, να δηλώσουμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε και συζητάμε καθημερινά, έχουν γίνει περισσότερο φίλοι παρά ωφελούμενοι ενός προγράμματος.

Εδώ ήμαστε  πραγματικά μια μεγάλη οικογένεια  κι όχι μια απρόσωπη  υπηρεσία. Γιατί για εμάς τα συσσίτια, οι άστεγοι και όλοι όσοι συμμετέχουν στο παντοπωλείο και την τράπεζα χρόνο,  έχουν όνομα! Είναι ο κύριος Κώστας που έχασε τη δουλειά του, είναι η κυρία Μαρία που ανησυχεί για τα άνεργα παιδιά της, είναι η κυρία Τασούλα που έχει προβλήματα υγείας… είναι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες και οι ιδιώτες, που προσφέρουν καθημερινά τρόφιμα ώστε εμείς να συνεχίσουμε το έργο μας και φανούμε έστω και λίγο σημαντικοί στην κοινωνία. Και δεν το γράφουμε αυτό με αυταρέσκεια αλλά με την απλή συνειδητοποίηση ότι όλοι πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες σε αυτό τον τόπο που τόσο πλήττεται από την οικονομική κρίση.

Όλοι εμείς στέλνουμε την αγάπη μας και το σεβασμό μας σε εσάς!!!

Καλή συνέχεια σε όλους

 

Υ.Γ: Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το μενού, που με τη βοήθεια όλων σας παρασχέθηκε στους καλεσμένους μας, συμπεριελάμβανε τυροπιτάκια, ντολμαδάκια, σαρδέλα και μπουγατσάκια με κρέμα και κρουασάν σοκολάτας για επιδόρπιο.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2020: Παραδοσιακό Κρητικό & Ποντιακό γλέντι

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μοναδικό θέαμα σε στεριά & θάλασσα !!! Παραδοσιακό Κρητικό & Ποντιακό γλέντι Ένα …