Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΤΕΧΝΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ / Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας σε συναυλία στη Χαλκίδα

Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας σε συναυλία στη Χαλκίδα

Δέκα χρόνια μετά την διάλυση των Πυξ Λαξ και τρία χρόνια μετά την θρυλική επανένωσή τους με 80.000 θεατές στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας, ξαναβρίσκονται στη σκηνή σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Οι δύο φίλοι και επί πολλά χρόνια συνεργάτες θα βρεθούν σε πέντε πόλεις της Ελλάδας για να τραγουδήσουν τα παλιά γνωστά τραγούδια τους με στόχο να ξεσηκώσουν τους θαυμαστές τους. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται η Γεωργία Νταγάκη με την ιδιαίτερη φωνή της και την κρητική της λύρα, που παρασύρει σε μελωδικά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής και που δένει με την δική της παραδοσιακή πινελιά τις ροκ μελωδίες.

Παρέα με τις κιθάρες τους, σε μια συνάντηση φίλων, με μοναδικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα, με ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους, σε ένα πρόγραμμα πολυσευλλεκτικό, με τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές, αλλά και τραγούδια πολυαγαπημένα από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ, υπόσχονται μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές και όμορφες εκπλήξεις από χρόνια ξέγνοιαστα. Με την ίδια σπίθα θα χρωματίσουν όμορφα το φετινό καλοκαίρι με μαγικές, αγαπησιάρικες και δυνατές βραδιές που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Περικλής Μαθιέλης (σχεδιασμός φώτων),
Σάκης Πυριόχος (ηχητικός σχεδιασμός)
Φάνης Θεοχάρης (υπεύθυνος ήχου σκηνής)
Μουσικοί:
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Δημήτρης Καρασούλος (ηλ. κιθάρα), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Κωνσταντίνος Μάνος (Μπάσο), Αντώνης Χατζηκωσταντής (Πλήκτρα).

Πρόγραμμα περιοδείας:

3 Ιουνίου: Αγρίνιο – Στάδιο Μιχάλης Κούσης
4 Ιουνίου: Γιάννενα -Κάστρο Φρόντζου
5 Ιουνίου: Βέροια – Θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη
6 Ιουνίου: Υπάτη – Φεστιβάλ Οίτης
27 Ιουνίου: Χαλκίδα – Κάστρο

 

Πηγή:parapolitika.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τη σκηνή του 4ου bio – Mechanical festival

Let’s go party”: Ο Σταμάτης Κραουνάκης, εμφανώς αντισυστημικός, άφησε το στίγμα του καταμεσής στη σκηνή …