Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΣΧΕΣΕΙΣ / «Ωρολογιακή βόμβα» για το γάμο τα social media

«Ωρολογιακή βόμβα» για το γάμο τα social media

Οταν ο σύντροφός μας μας παραμελεί για να ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα στα επτά παντρεμένα ζευγάρια στις ΗΠΑ δηλώνουν ότι τα social media είναι η αιτία του διαζυγίου τους. Σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου “Censuswind”, η εμμονή του ενός συντρόφου στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε την έντονη δυσφορία του άλλου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Όσοι έλαβαν την απόφαση να περάσουν το κατώφλι του δικηγόρου, δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν παραμελημένοι από τον σύντροφό τους ο οποίος αφιέρωνε πολλές ώρες στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ανταλλάσσοντας “νέα” με τους φίλους που απέκτησε στο Facebook και το Twitter.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο “CBS”, πολλά παντρεμένα ζευγάρια οδηγούνται στο διαζύγιο εξαιτίας των ατελείωτων ωρών που αφιερώνουν στα social media. Αρχικά, ξεσπούν ομηρικοί καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια καθώς ο ένας βλέπει πως ο άλλος αδιαφορεί για την κοινή οικογενειακή τους ζωή . Αυτός που αφιερώνει ώρες στα social media, δείχνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα επικοινωνήσει με τους “ηλεκτρονικούς” φίλους του.

Περισσότερα στο prothema.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Και όμως υπάρχει κόσμος, που δεν έχει διάθεση για sex!

Μελέτη που έγινε στο Βrock University του Καναδά, από τον καθηγητή Anthony Bogaert, και παρουσιάστηκε …