Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΡΑΣΕΙΣ / Εργαστήριο Γυναικών προσφύγων στον ‘Καθρέφτη Τεχνών και Ιδεών’

Εργαστήριο Γυναικών προσφύγων στον ‘Καθρέφτη Τεχνών και Ιδεών’

Ο Καθρέφτης Τεχνών και Ιδεών με πίστη στη δύναμη της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού οργανώνει Εργαστήριο για τις γυναίκες πρόσφυγες που μένουν σε Χαλκίδα και Βασιλικό με στόχο να αποκτήσουν εφόδια για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες.

Το Εργαστήριο είναι ανοιχτό για να διδάξει όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί αλλά και για όποιον θέλει να μάθει.

Για αρχή, το σκεπτικό των ανθρώπων είναι να ξεκινήσουν με ραπτική, αναγκαία για την καθημερινότητά τους στα σπίτια, patchwork (πάτσγουορκ), πλέξιμο, γυμναστική, χορό ή yoga, κατασκευές, αγγλικά, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι ενδιαφέρον ή χρήσιμο για την παραμονή τους εδώ και το ταξίδι στην Ευρώπη που ονειρεύονται.

Όσες και όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην οργάνωση, στα μαθήματα ή απλώς να συμμετέχετε στο Εργαστήριο, ελάτε στην πρώτη συνάντηση να ανταλλάξουμε προτάσεις, ιδέες, καλές πρακτικές. Αν ξέρετε κάτι που θα θέλατε να το διδάξετε, ελάτε να το προτείνετε. Το εγχείρημα χρειάζεται πολλούς ανθρώπους για να μοιραστούν οι αρμοδιότητες και να μη χρειάζεται διαρκής δέσμευση για τα ίδια πρόσωπα. Θα σας περιμένουμε την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, στο χώρο του Καθρέφτη (Πλατεία Τζαμί, πάνω από την καφετέρια). Θα είμαστε εκεί από τις 7μ.μ. έως τις 10μ.μ.
Πηγή: Καθρέφτης Τεχνών και Ιδεών

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Η πρώτη ψηφιακή αναδάσωση της χώρας από το Let’s do it Greece είναι γεγονός!

Με κεντρικό σύνθημα “Ρίζες που μας Ενώνουν”, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η καρδιά εκατοντάδων εθελοντών …