Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΡΑΣΕΙΣ / Βράβευση για το Δημοτικό Σχολείο Ν. Λαμψάκου!

Βράβευση για το Δημοτικό Σχολείο Ν. Λαμψάκου!

Η σημαία των οικολογικών σχολείων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Φύσης δόθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Λαμψάκου

Το Δημοτικό Σχολείο Ν. Λαμψάκου βραβεύθηκε με τη σημαία των Οικολογικών Σχολείων για τη συμμετοχή και δράση του στα προγράμματα: “Αυλή του Σχολείου – Αυλή των θαυμάτων” (συμμετείχαν μαθητές από όλες τις τάξεις) και “Ανακύκλωση – Απορρίμματα” (με μαθητές των τμημάτων Δ΄1 – Δ’2) και “Είπαμε το νερό … νεράκι” (με μαθητές του τμήματος Γ’2). Στην τελετή βράβευσης που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Φύσης, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, το Δημοτικό Σχολείο Ν. Λαμψάκου παρέλαβε την πράσινη σημαία.
Αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών ήταν η πρόεδρος της κοινότητας Ν. Λαμψάκου Παρασκευή Χατζηαντωνάκη, η οποία σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών προχώρησαν σε ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου και διαγραμμίσεις, ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών όψεων των δύο κτιρίων του σχολείου και των κιγκλιδωμάτων, αλλαγή παραθύρων, φύτευση λουλουδιών και δημιουργία λαχανόκηπου.
Οι μαθητές συμμετείχαν στα προγράμματα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους και του τμήματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας και τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Η πρώτη ψηφιακή αναδάσωση της χώρας από το Let’s do it Greece είναι γεγονός!

Με κεντρικό σύνθημα “Ρίζες που μας Ενώνουν”, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η καρδιά εκατοντάδων εθελοντών …