Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Τουρνουά Βόλεϊ “Ολύμπια 2017” Πολιτιστικού Συλλόγου Θεολόγου Εύβοιας

Τουρνουά Βόλεϊ “Ολύμπια 2017” Πολιτιστικού Συλλόγου Θεολόγου Εύβοιας

Με το….. αριστερό μπήκε στο αγωνιστικό τερέν η ομάδα του Θεολόγου, καθώς γνώρισε την ήττα, με 0-2 (αν και οι πόντοι ήταν οριακοί) από την “καλά προετοιμασμένη” ομάδα της Χαλκίδας στο μεγάλο τελικό του τουρνουά Βόλεϊ που έλαβε χώρα στο Θεολόγο Ευβοίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “ΟΛΥΜΠΙΑ 2017” που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεολόγου.

Διαιτησία : Τάκης Αποστολίδης

Oμάδες ημιτετελικών & τελικού:

ΘΕΟΛΟΓΟΣ Α’ (2η νικήτρια του τουρνουά)
Φωτεινή Χονδρού, Φωτεινή Γκλιάτη, Βασίλης Δημητρίου, Λεωνίδας Γαρέφαλος, Δημήτρης Μπασούκος, Δημήτρης Μπενίσης. Αλλαγή: Νίκος Τουλούμης.

ΘΕΟΛΟΓΟΣ Β’
Μαρία Τουλούμη, Ζωή Μαγκούτα, Γιάννης Κορδώνης, Μπάμπης Μιχαήλ, Βασίλης Μπενίσης, Δημήτρης Τσιριμώκος.

ΧΑΛΚΙΔΑ Α’
Βάσια Νικολιά, Ιωάννα Αλεπίδου, Χρύσα Ρούσσου, Μαίρη Τζοβλά, Γιώργος Ράζος, Γιώργος Γραμματικός.

ΧΑΛΚΙΔΑ Β’ (Νικήτρια ομάδα του Τουρνουά)
Αναστασία Μπακρή, Αλίκη Καραμπέτσου, Μίνα Βαμβάκου, Ταξιάρχης Γκατζόγιας, Γρηγόρης Παπαγρηγορίου, Παναγιώτης Πετράκης. Αλλαγή: Άνθια Ράζου.

ΣΚΟΡ:
Ημιτελικοί
Θεολόγος Α’ – Χαλκίδα Α’ : 2-1 σετ
Θεολόγος Β’ – Χαλκίδα Β’ : 0-2 σετ

Τελικός
Θεολόγος Α’ – Χαλκίδα Β’ : 0 -2 σετ

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν αλλά και να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες από την συμμετοχή τους.

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, ολόκληρο το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στα φετινά δρώμενα των εκδηλώσεων “ΟΛΥΜΠΙΑ 2017”. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου εκπροσωπώντας ολόκληρο το Δ.Σ. απένειμε αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής στους αθλητές της νικήτριας ομάδας της Χαλκίδας.
Μεγάλος αριθμός φίλων του αθλητισμού έδωσε το παρόν σε όλους τους αγώνες του τουρνουά, και με το πολύ δυνατό χειροκρότημά τους έδωσαν το στίγμα της μεγάλης συμμετοχής όλων στον υγιή αθλητισμό.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το βόλεϊ, ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα.

Η ωραία αυτή βραδιά έκλεισε με μουσική, φαγητό, ποτό και χορό από όλους διασκεδάζοντας με ζωντάνια ως τις πρώτες πρωινές ώρες σε ταβέρνα του χωριού.
Η υπόσχεση όλων ήταν δεδομένη, οπότε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν αλλά και εκείνους που εθελοντικά βοήθησαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης αυτής.

Στις συνημμένες φωτογραφίες εμφανίζονται οι συμμετέχοντες στους ημιτελικούς και στον τελικό παίκτες, οι νικητές με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεολόγου, Κώστα Μπασούκο και φάσεις από τους αγώνες.

Με εκτίμηση
Από το Δ.Σ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …