Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ έδωσε το παρόν με 5 αθλητές στην Ημερίδα Στίβου στο ΣΕΦ

Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ έδωσε το παρόν με 5 αθλητές στην Ημερίδα Στίβου στο ΣΕΦ

ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟ Γ.Α.Σ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1 ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1/16 ΣΤΟ ΣΕΦ
Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ έδωσε το παρόν με 5 αθλητές στην Ημερίδα Στίβου στο ΣΕΦ που έγινε το Σάββατο 30/1/16 και όλοι έκαναν ατομικά ρεκόρ!
Τη 2η θέση στο τριπλούν Γυναικών κατέκτησε η Έφηβη Τσοκάνη Μαρία με ατομικό ρεκόρ 11.46μ.
Στα 60μ εμπόδια Παίδων κατακτώντας την 6η θέση με χρόνο 9.10″ και στα 400μ Ανδρών με χρόνο 53.75″ έλαβε μέρος ο Γαραντζόγιαννης Γιώργος πετυχαίνοντας και στα δύο ατομικά ρεκόρ.
Στα 60μ Κορασίδων πήραν μέρος οι Καραδήμου Σοφία με χρόνο 8.30″ και η Λούτα Αναστασία με χρόνο 8.63″ κάνοντας και οι δύο ατομικά ρεκόρ.Τέλος στα 60μ εμπόδια Κορασίδων πήρε μέρος η Ρώσση Όλγα με χρόνο 10.57″ που αποτελεί και για εκείνη ατομικό ρεκόρ Κλειστού Στίβου.
Τη Κυριακή 31/1/16 στην Ημερίδα ΠΠ-ΠΚ πήραμε μέρος με 15 αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας οι οποίοι πέτυχαν και πολλά ρεκόρ ξεκινώντας έτσι θετικά τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …