ΚΑΕ Κύμης Vs ΠΑΟΚ

Μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης επιστρέφει στην έδρα του θέλοντας να επιστρέψει και στις νίκες! Την Πέμπτη 15/2 στο Κλειστό Γήπεδο Κανήθου στις 18.15 Αντίπαλος μας ο ιστορικός ΠΑΟΚ, που φέτος με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο πραγματοποιεί σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην  6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κύμη και ΠΑΟΚ βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι την περσινή αγωνιστική περίοδο, με το παιχνίδι της Χαλκίδας να διεξαγάγεται στις αρχές του Δεκέμβρη. Τότε, η ομάδα της Εύβοιας πήρε μια μεγάλη εντός έδρας νίκη με 93-82, βάζοντας τις βάσεις για την παραμονή της στην κατηγορία. Φέτος η πιθανή νίκη επί των Θεσσαλονικέων θα μας επιτρέψει να αναπροσαρμόσουμε ίσως τους στόχους μας και να αρχίσουμε να κοιτάμε πιο ψηλά. Με την στήριξη των φιλάθλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00, στο κατάστημα Watt+Wolt(Αβάντων 81, Χαλκίδα), στο Seven spots και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …