Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ευβοϊκός ΓΑΣ: Καλοκαιρινή γιορτή στο κολυμβητήριο

Ευβοϊκός ΓΑΣ: Καλοκαιρινή γιορτή στο κολυμβητήριο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 13 Ιουλίου η 1η καλοκαιρινή γιορτή (ημερίδα) του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου  στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

 

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, η ατμόσφαιρα εορταστική με μουσική και κολύμπι.

Οι προπονητές του συλλόγου έμειναν ευχαριστημένοι από την πρόοδο των παιδιών, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία συμμετείχαν (αστερίες, παπάκια, ψαράκια και δελφίνια)τα οποία είναι οι καινούριοι κολυμβητές της ομάδας.

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν στα παιδιά, καπελάκια με το λογότυπο της ομάδας, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και δροσερό παγωτό, προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Βασιλείου».

Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. θέλει να ενημερώσει τους γονείς και τα παιδιά ότι τα τμήματα εκμάθησης θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους και κατά τον μήνα Άυγουστο.

Οι προπονητές της ομάδας , Γλωσσιώτης Απόστολος, Νιάχου Νότα, Παύλου Αναστασία, Τζελάς Κωνσταντίνος, Γαβριήλ Σιμεόνι και το Δ.Σ. σας εύχονται καλό καλοκαίρι!!!

 

Δ.Σ.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …