Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ.: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ.: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

protathlima-kolimvisis

Στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων με την συμμετοχή 870 αθλητών-τριων από όλη την Ελλάδα, σε ένα από τα δυσκολότερα και ωραιότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.
Η ομάδα μας ήταν παρών με έξι (6) αθλητές-τριες, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και κάνοντας ατομικά ρεκόρ.
Συμμετείχαν με ατομικά ρεκόρ και καλά πλασαρίσματα και οι αθλητές Αναστασίου Δημήτρης (100-200-400 ελεύθερο), Σαμαρτζή Γεωργία (50-100-200 ελεύθερο), Μάμαλης Κωνσταντίνος (1500 ελεύθερο) και Ντόγου-Καρατζά Γεωργία (50 πεταλούδα).
Ο Αγγελόπουλος Μιχάλης (προπονείται μαζί μας και συμμετείχε για το Γ.Σ. Περίστερίου) κολυμπώντας στα προκριματικά των 200 μέτρων πρόσθιο τερμάτισε στην 8η θέση μαζί με τον Σωτηρίου Αλ. από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και έδωσε αγώνα μπαράζ κάνοντας ατομικό ρεκόρ 2:30:50 και έμεινε τελικά στην 9η θέση στην κατηγορία παίδων, χάνοντας τον τελικό.
Επίσης και η αθλήτρια Πασσά Παναγιώτα (προπονείται μαζί μας και συμμετείχε για το Ν.Ο. Κορίνθου) έχασε ένα τελικό για 12 εκατοστά του δευτερολέπτου τερματίζοντας στην 9η θέση με χρόνο 28:20 στα 50 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία κορασίδων.
Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συγχαίρει τους αθλητές-τριες του για την προσπάθειά τους και τους εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …