Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Εκτός έδρας ισοπαλία για τον Ν.Ο.Χ. που διατήρησε το αήττητο

Εκτός έδρας ισοπαλία για τον Ν.Ο.Χ. που διατήρησε το αήττητο

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδος άφησε το τελικό σκορ   (6-6) στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου με αντίπαλο την τοπική ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών. Ο Ν.Ο.Χ. μπορεί να παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου, είχε όμως τη νίκη στα χέρια του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο έως και τη λήξη του δευτέρου 8λέπτου (3-4), παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Δημήτρη Σελετόπουλου με σκληρή άμυνα πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων, που το διατήρησαν μέχρι και 5.06 πριν το τέλος. Κάπου εκεί όμως η φυσιολογική κούραση λόγω έλλειψης επαρκών προπονήσεων (το κολυμβητήριο Χαλκίδας παραμένει κλειστό λόγω συντήρησης)  οδήγησε σε κακές επιλογές στην επίθεση  και σε συνδυασμό με τα 2 γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι (το δεύτερο 40’’ πριν το τέλος), είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος ευχαριστεί το Χαϊδάρι για την αλλαγή της έδρας καθώς ο αγώνας του Σαββάτου ήταν προγραμματισμένος για το κολυμβητήριο Χαλκίδας το οποίο παραμένει κλειστό. Ως εκ τούτου ο αγώνας του Β´γύρου θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα. Την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 13.00 ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Νηρέα Γέρακα.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …