Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / ΓΣ Κύμης-Παναθηναϊκος στο κλειστό Κανήθου

ΓΣ Κύμης-Παναθηναϊκος στο κλειστό Κανήθου

Την Κυριακή το απόγευμα οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην κερκίδα του κλειστού Κανήθου «Τ. Καμπούρης» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ιστορική φιλική αναμέτρηση.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης υποδέχεται τον  Παναθηναϊκό, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα.

Με έξι διαδοχικές ανόδους όπου το 2010 ξεκίνησε ως μια μικρή παρέα από την Γ΄ΕΣΚΑΣΕ και που ανέβηκε μία μία τις κατηγορίες μέχρι την Basket League. Το σημαντικότερο είναι ότι η παρέα παρέμεινε και μεγάλωνε χρόνο με τον χρόνο, φτάνοντας τώρα ο ΓΣ Κύμης να είναι η ομάδα όλης της Εύβοιας!

Ενάντια στον Παναθηναϊκό μια ομάδα που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης έξι φορές! Οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να καθιερωθού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και κάθε χρόνο ξεκινούν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για το Final Four της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, πραγματοποίησε εξαιρετικές προσθήκες στις μεταγραφές του. Να σημειώσουμε ότι οι πέντε από τους έξι καινούριους παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού πήραν μέρος στο πρόσφατο Final Four του Βερολίνου. Ο λόγος για τους Μάικ Τζέιμς, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον, Ντεμέτρις Νίκολς και για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αναδείχτηκε την περσινή σεζόν MVP στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ήταν και στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα. Εκτός από αυτούς, στην ομάδα επέστρεψε και ο Πατ Καλάθης, με τον προπονητή κ. Πεδουλάκη να έχει στα χέρια του ένα πανίσχυρο ρόστερ.

Αυτήν την ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή ο ΓΣ Κύμης, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί ενάντια σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πριν την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της ΚΑΕ Κύμης ενόψει της «παρθενικής» της συμμετοχής στην Basket League.

Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 18:00, ενώ το παιχνίδι στις 18:30.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Προπώληση εισητηρίων :

Κύμη, στο Βιβλιοπωλείο της Λίνας Τριανταφύλλου, από αύριο Πέμπτη ως το Σάββατο σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Αλιβέρι, στο Ασφαλιστικό Γραφείο Σέγκος Ευαγγελος, από αύριο Πέμπτη ως το Σάββατο και ώρες 9:00 ως 14:00

Χαλκίδα, στα γραφεία της ομάδας μας στο κλειστό Κανήθου, από Πέμπτη ως Σάββατο και ώρες 10:00 ως 14:00 και 16:00 ως 19:00

Πηγή:gskimis.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …