ao_chalkis_logo

ΑΟΧ 1-1 ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ.

Λύτρωση στο 94′, έμφραγμα στο 97′
Η ατυχία δεν έχει όριο. Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη χθες ο ΑΟ Χαλκίς, απέναντι στον Αχιλλέα Δομοκού, παρόλο που έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, είχε δοκάρια αλλά και χαμένο πέναλτι, με αποτέλεσμα το σκορ να λήξει 1-1 και με τα 2 γκολ να μπαίνουν στο τέλος του αγώνα. Η ισοφάριση των φιλοξενουμένων μάλιστα ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.
Ο ΑΟΧ έπαιξε πολύ καλή μπάλα δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα που αδικείται στη θέση που είναι. Μπορεί στα πρώτα παιχνίδια (κυρίως τα εντός έδρας), οι παίχτες να μην έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά στα τελευταία και στο χθεσινό, οι παίχτες έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Όμως η ατυχία για άλλη μια φορά, στέρησε τους 3 βαθμούς της νίκης, για την ομάδα της Χαλκίδας.
Ο ΑΟΧ δημιούργησε ευκαιρίες απ’ την αρχή του αγώνα. Στο 8′, ο Ναουμίδης με καρφωτή κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει με τη μπάλα να σκάει στο έδαφος, να χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο 11′, ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο ΑΟΧ κέρδισε πέναλτι, ο Τσαλμάς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του Δομοκού, Κουτσούμπας, που ήταν σε μεγάλη μέρα, απέκρουσε. O “άτυχος” Ταυταρίδης, είχε 2 δοκάρια, ένα στην αρχή του αγώνα και ένα στο στο 42′, όπου σούταρε και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αυλωνίτης, Γκαράνης, Ναουμίδης, Ταυταρίδης (83′ Κυρίκος), Κωνσταντάκας, Γκιόκας, Τσαλμάς, Βαλκάνος ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Αχιλλέας Κάμπας): Κουτσούμπας, Αναστασίου, Τσιλίκας, Πέντρο, Μπαντής, Κάππος, Καντού (79′ Αδάμος), Κεϊτά, Μπουγιώτας, Φραταράκου (65′ Καλαμάτας), Ράπτης

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …