Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / Βιτόλο: «Δεν μας άρεσε η αποπομπή του Κατσουράνη»

Βιτόλο: «Δεν μας άρεσε η αποπομπή του Κατσουράνη»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός στη χθεσινή του αναμέτρηση (4/10) με αντίπαλο την Τότεναμ, να πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο στο «πράσινο» τοπίο παραμένει φλέγον ζήτημα η αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα προ ημερών.

 

 

Τα θετικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου είναι αυτό που χρειάζεται το «τριφύλλι» σε αυτή τη φάση προκειμένου να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά, ωστόσο η αποπομπή του διεθνούς αμυντικού μέσου από την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αποτελεί ένα γεγονός που κλόνισε τους παίκτες και συγκεκριμένα τον Βίκτορ Βιτόλο, που αναφέρθηκε μέσα από δηλώσεις του στο γεγονός.

 

«Ήταν ένα άσχημο γεγονός. Δεν άρεσε στους ποδοσφαιριστές. Όμως δεν μπορώ να σχολιάσω, γιατί είναι μία απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του Παναθηναϊκού», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού μέσου, που περιορίστηκε σε αυτά τα σχόλια, ρίχνοντας το βάρος στον χθεσινό αγώνα, ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι παίκτες ευχήθηκαν καλή τύχη στον πρώην συμπαίκτη τους.

 

Αναφερόμενος στην ισοπαλία κόντρα στην αγγλική Τότεναμ, ο Βίκτορ Βιτόλο φάνηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, θεωρώντας ότι η σημαντική βελτίωση παρουσιάστηκε κυρίως στο β’ ημίχρονο, ενώ σχολίασε: «Μετά από μεγάλο διάστημα παίξαμε καλά. Ίσως να μπορούσαμε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Κοιτάμε στο μέλλον».

 

Σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο ο 29χρονος άσος θεώρησε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας, έδωσε ελπίδες για μια καλύτερη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Αξίζει να σημειωθεί μεταξύ άλλων, ότι ως προς την υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, δεν θέλησε να τοποθετηθεί τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος, που δήλωσε πως η απομάκρυνση Κατσουράνη δεν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …