Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Το σχολείο μας (ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ)  συμμετείχε στο σχολικό διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας για το φαινόμενο  του πορθμού του Ευρίπου στα πλαίσια της ημερίδας του συλλόγου Mad Waters  με τίτλο «Κόντρα στο ρεύμα» την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Λούσυ.

Το σχολείο μας απέσπασε το 1ο βραβείο της κριτικής επιτροπής με κριτήρια την επιστημονική και εικαστική πληρότητα. Η ομάδα μαθητών αποτελείτο από τις μαθήτριες του σχολείου Μπίρμπα Βούλα, Μπούτρου Κατερίνα, Μπουλέρου Βασιλικη και  Μαθιοπούλου Καίτη
Συντονιστής  επικεφαλής καθηγητής ο κ. Κώστας Μπεληγιάννης και υποστήριξη του διευθυντή του Λυκείου  Οβαδία Σάββα.

Ο σύλλογος με την υποστήριξη τοπικών φορέων ανέλαβε να αναρτήσει τη νικήτρια  αφίσα του διαγωνισμού σε εμφανές σημείο κοντά στη γέφυρα για ενημέρωση του κοινού για το φαινόμενο.
p1060099-n1
Στην εκδήλωση συμμετείχαν διακεκριμένοι καθηγητές και ερευνητές Πανεπιστημίου, όπως ο κ. Αντώνης Αντωνίου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι καθηγητές κ. Μιρέλα Χαρσούλα, κ. Χρήστος Ευθυμιόπουλος και κ. Χρήστος Τζέμος από το Κέντρο Ερευνών Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθητικών της Ακαδημίας Αθηνών.

Σχόλια

comments

About halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ