Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Πρόσκληση συμμετοχής στο Bio-Mechanical festival 2018
Πρόσκληση συμμετοχής στο Bio-Mechanical festival 2018

Πρόσκληση συμμετοχής στο Bio-Mechanical festival 2018

Το Θέατρο Χαλκίδας στην προσπάθειά του να αναδείξει και να αξιοποιήσει τον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το
bio-Mechanical festival από την 1η έως και την 31η Ιουλίου 2018.

 Στόχοι του Φεστιβάλ είναι:

  •   να συμβάλει στην δημιουργία νέων, αυθεντικών, καλλιτεχνικών και πολιτιστικών τάσεων που θα αντικατοπτρίζουν την δυναμική και τις δυνατότητες των ‘νέων’  του τόπου μας, ανεξαρτήτως ηλικίας.
  • να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με το παρόν, το παρελθόν αλλά και το μέλλον.

Η θεματική του 2ου bio-Mechanical festival συνοψίζεται στον τίτλο ‘Είδωλα’ και αφορά στα κάθε μορφής υποκατάστατα, αντίγραφα, προβολές, αντανακλάσεις, εικονικές αναπαραστάσεις, απάτες και αυταπάτες που παράγονται από την πολυπλοκότητα της σημερινής πραγματικότητας και έχουν κατακλύσει τη ζωή μας, δυσκολεύοντας την ουσιαστική επικοινωνία των ανθρώπων.

Το Θέατρο Χαλκίδας προσκαλεί όσους φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο bio-Mechanical festival  με δρώμενα, θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, προβολές, ή με άλλους τρόπους, να δηλώσουν συμμετοχή στο Φεστιβάλ μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2018.

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ, οι όροι και η αίτηση συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.bm-festival.com και στο Facebook:ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Για το Θέατρο Χαλκίδας

Πρόεδρος Δ.Σ. :  Ειρήνη Καράβα
  Γραμματέας Δ.Σ.:     Άννα Οταπασίδου

Έδρα: Μεσσαπίων 4 | ΤΚ 34100 Χαλκίδα | Τηλ: 22210 24826 – 697 216 2440
Email: xalkidatheatro@gmail.com | www.bm-festival.com | Facebook: ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

                               

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! |
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ