Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / DocFest: Τιμητική Εκδήλωση για τον Φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα
DocFest: Τιμητική Εκδήλωση για τον Φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα

DocFest: Τιμητική Εκδήλωση για τον Φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα

Το 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest Χαλκίδα 2017 συνεχίζεται με ένα πλήθος προβολών, αφιερωμάτων και τιμητικών εκδηλώσεων. Χθες, ημέρα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παπαδημητρίου Τιμητική Εκδήλωση για τον Φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα.

 Στην εκδήλωση προβλήθηκαν αποσπάσματα από το «work in progress» ντοκιμαντέρ του Σταύρου Ιωάννου «Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, Ο φωτογράφος του Πολυτεχνείου». Για το έργο του φωτορεπόρτερ  μίλησε επίσης, ο δημοσιογράφος και πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος .

Παράλληλα, έως την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, ημέρα λήξης του Φεστιβάλ ,πραγματοποιείται η έκθεση φωτογραφιών του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου «Αριστοτέλης». Το φωτογραφικό έργο του αποτυπώνει την περίοδο 1964 έως το 1997 με χιλιάδες σταρ του παγκόσμιου και του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Μελίνα Μερκούρη, o Marlon Brando και Brigitte Bardot.

Την έκθεση φωτογραφίας του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και ο Μανώλης Γλέζος.

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ