Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / «Chalkida Bridges Marathon» δηλώστε συμμετοχή
«Chalkida Bridges Marathon» δηλώστε συμμετοχή

«Chalkida Bridges Marathon» δηλώστε συμμετοχή

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης – Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.),  , ο ΣΕΓΑΣ, η Τ.Ο. Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας ,οι σύλλογοι στίβου του Δήμου Χαλκιδέων , σε συνεργασία με  τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»    διοργανώνουν  και προκηρύσσουν  αγώνες σε Δημόσιο Δρόμο με την γενική ονομασία «CHALKIDA BRIDGES MARATHOΝ» που περιλαμβάνει , Ημιμαραθώνιος  21,1  Χλμ με ταυτόχρονους αγώνες 5 Χλμ. και 1 Χλμ. για παιδιά.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 8 Οκτωβρίου  2017.

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ Ημιμαραθώνιος  21,1  Χλμ .Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά γέφυρα -Λεωφόρος Αθηνών -Γλύφα – Βαθύ Αυλίδας  – ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο υψηλής γέφυρας – Ν  Ευβοίας (ποδηλατοδρόμος) – Παπαστρατή– Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων ––  Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 5 Χλμ.Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατόδρομος) (επιστροφή) – Παπαστρατή – Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων – Παραλιακή Βουδούρη – Αγάλματα (τερματισμός).Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:15 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ.Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας. Η διαδρομή θα είναι ως εξής : Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου –  Αγγελή Γοβιού –  στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή οδό Βουδούρη και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης (Αγάλματα)Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:25 π.μ.  για τα Γυμνάσια και 10:30 π.μ. για τα Δημοτικά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας. Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη και  απαιτείται  υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.Προεγγραφές : δήλωση συμμετοχής στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου σας με υπεύθυνη δήλωση γονέα.Για όσους δεν έχουν προεγγραφεί οι  εγγραφές θα γίνονται πριν την εκκίνηση (αυστηρά από τις 08:00-09:30) και με υπογραφή γονέα θα δίνεται ο αριθμός.

4. ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 21,1 ΧΛΜ.Για άνδρες• 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)• 41-55• 56+
Για γυναίκες• 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)• 41-55• 56+Θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές έκαστης κατηγορίας  και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους τερματίσουν.

5. ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 5 ΧΛΜ.Για άνδρες• 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)• 41-55• 56+

Για γυναίκες• 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)• 41-55• 56+Θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές έκαστης κατηγορίας  και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους τερματίσουν.

6. ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ.Στους τρείς πρώτους νικητές Αγοριών – Κοριτσιών   εκπαιδευτικής Βαθμίδας δημοτικών και γυμνασίωνθα δοθούν κύπελλα και μετάλλια   και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους τερματίσουν

7. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΘα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι στους αγώνες των 5 και 21,1 χιλιομέτρων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site του αγώνα www.chalkidamarathon.gr όπως επίσης και φωτογραφίες και πληροφορίες για τον αγώνα.

8.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣΣτην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχουν γιατροί που θα παρακολουθούν την εξέλιξη του.
9. ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥΣταθμοί νερού θα είναι εγκατεστημένοι σε σημεία της διαδρομής. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί και φρούτα.

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα και να μας καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα τρέξουν αποκλειστικά με ευθύνη των κηδεμόνων τους, οι οποίοι προσυπογράφουν την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής.

11. ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΓια καλύτερη οργάνωση του αγώνα οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο e-mail:chalkidamarathon@gmail.com με αποστολή της επισυναπτόμενης αίτησης και την απόδειξη πληρωμής της συμμετοχής, στους κατωτέρω  λογαριασμούς , όπου υποχρεωτικά θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής το ονοματεπώνυμο και το όνομα πατρός του συμμετέχοντα.• Τράπεζα Πειραιώς 5166039272-885 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»• Τράπεζα EUROBANK 0026-0213-59-0102257975 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης».Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής δέκα ευρώ (10 €), και ένα (1€) για τον παιδικό αγώνα 1 Χλμ. τα οποία θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»,  για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου,  που θα προσφερθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας
Ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017. Μετά την ημερομηνία αυτή οποιαδήποτε συμμετοχή δεν θα είναι αποδεκτή για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Οι εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής θα δύναται να λάβουν μέρος στον αγώνα εκτός συναγωνισμού( δηλαδή δεν θα καταταχθούν) .

12. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ  Την παραμονή του αγώνα Σάββατο  7 Οκτωβρίου τ.ε. θα γίνεται η παραλαβή του Αριθμού Συμμετοχής και του τσιπ χρονομέτρησης για τους αθλητές –τριες, από το Τμήμα Άθλησης του ΔΟΑΠΠΕΧ ( Φαρμακίδου 15 _ Παραλία Χαλκίδας) από και ώρες 10:00-14:00 και 18:00 -21:00.

13. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες Παρακαλούνται οι φίλοι δρομείς να σεβαστούν τις υποδείξεις της διοργάνωσης και να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στα σημεία που θα υποδείξει η διοργάνωση κατά την προσέλευση.
14. Αλυτάρχης αγώνα κ. Ντίνος Μπουλούκος15.Αγωνόδικος επιτροπή ο σύλλογος κριτών στίβου Εύβοιας – Βοιωτίας & Τ.Ο. Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και θα είναι σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο Χαλκίδας Για πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε :Στο Αθλητικό Τμήμα του ΔΟΑΠΠΕΧ : 2221351136

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ