Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / «Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν» στην Χαλκίδα
«Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν» στην Χαλκίδα

«Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν» στην Χαλκίδα

Μετά την επιτυχία στο κατάμεστο άλσος της Νέας Σμύρνης και την παράσταση στο ιστορικό θέατρο στην Ερμούπολη της Σύρου, η θεατρική παράσταση “ Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν” θα παιχτεί την ερχόμενη Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στην Χαλκίδα. Η παράσταση θα ανέβει στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Ευβοιας (Λ. Χαινά 93). Η ηρωίδα Ανζελ Κουρτιάν μοδίστρα με τρεις κόρες είναι αυτόπτης μάρτυρας της ιστορικής διαδρομής που σημάδεψε την ιστορία της χώρας καθώς μετά την καταστροφή της Σμύρνης μετακινείται προς την Κρήτη και από εκεί στην Κοκκινιά.
Η ηρωίδα θυμάται τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της και μέσα από τα μάτια της βλέπουμε την ιστορία του Αρμενικού λαού και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.
Στο έργο παίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν ,που έχει κάνει τη θεατρική διασκευή και την σκηνοθεσία. Φωνή -ούτι Χεγκ Γιατζιγιάν , βοηθός σκηνοθέτη Κώστας Καρασαββίδης , παραγωγή Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός δήμου Ν. Σμύρνης. Η παράσταση αρχίζει στις 20.00.

Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Νοεμβριου στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνα 93)
Διάθεση εισιτηρίων: 18.00-20.00 μ.μ. τις ημέρες των παραστάσεων στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ, Ομαδικό/Φοιτητικό/Ανέργων 10 ευρώ

Πηγή:protothema.gr

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ