Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Στιγμιότυπα από τη συναυλία των Βιτάλη-Γλυκερία
Στιγμιότυπα από τη συναυλία των Βιτάλη-Γλυκερία

Στιγμιότυπα από τη συναυλία των Βιτάλη-Γλυκερία

Την Τετάρτη το βράδυ στο συναυλιακό χώρο Praia Daluz στις Αλυκές Δροσιάς πραγματοποίθηκε η συναυλία των Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία. Ο κόσμος είχε αρχίσει να συρρέει από νωρίς με έντονη τη διάθεση για χορό και καλό λαϊκό τραγούδι.
Η συναυλία άρχισε και πρώτος στη σκηνή εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου όπου κι άρχισε να προετοιμάζει το κοινό.
Εμφάνιση έκανε πρώτα η Ελένη Βιτάλη κι έπειτα Γλυκερία και ο χορός ξεκινά. Οι δυο τραγουδίτριες ικανοποίησαν και με το παραπάνω το κοινό τους μιας και ο χορός δεν σταματούσε με τις κυρίες στις κερκίδες να λυκνίζονται στο άκουσμα των τραγουδιών τους. Με το τέλος της συναυλίας οι δυο ερμηνεύτριες ευχαρίστησαν το κοινό όπου μετά φωτογραφήθηκαν και έδωσαν αυτόγραφα.

Ευχαριστούμε την κυρία Αντωνία Κουφαλέξη για το φωτογραφικό υλικό.

glikeria-vitali2 glikeria-vitali4 glikeria-vitali6 glikeria-vitali7 glikeria-vital9             glikeria-vitali8                glikeria0_vitali1

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ