Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Παρούσιαση Ανθολογίας Λυρισμού νεοελληνικής ποιήσεως του 20ου αι. στο στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου
Παρούσιαση Ανθολογίας Λυρισμού νεοελληνικής  ποιήσεως του 20ου αι. στο στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Παρούσιαση Ανθολογίας Λυρισμού νεοελληνικής ποιήσεως του 20ου αι. στο στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας, το Τοπικό Τμήμα Χαλκίδας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Εύβοιας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα» την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ. μ.  στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου παρουσιάζουν την – με τίτλο Σκοτεινή Ρίζα – δίτομη Ανθολογία Λυρισμού νεοελληνικής  ποιήσεως του 20ου αι. της Καθηγήτριας Φιλολογίας της Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κυρίας Γεωργίας Λαδογιάννη.

Ομιλητές – για αυτό το φιλολογικά άρτιο και καθ’ όλα εύχρηστο ανθολογικό πόνημα της εξ Αγίας Άννης Πανεπιστημιακού  – θα είναι: ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Εύβοιας κ. Μιχάλης Βαβούλας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων κ. Αναστάσιος Στέφος και η ίδια η συγγραφέας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και την ευγενική στήριξη: της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας & του Συλλόγου  των Απανταχού Αγιαννιωτών Εύβοιας.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών και των συναρωγών της εκδηλώσεως φορέων

Σχόλια

comments

About halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ