Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Παρουσίαση βιβλίων ,και όχι μόνο, του Πέτρου Χριστούλια !
Παρουσίαση βιβλίων ,και όχι μόνο, του Πέτρου Χριστούλια !

Παρουσίαση βιβλίων ,και όχι μόνο, του Πέτρου Χριστούλια !

Ο Πέτρος Χριστούλιας ,ο Έλληνας βραβευμένος δημιουργός κόμικ της Χαλκίδας, μας παρουσιάζει τα βιβλία του «Γυρνώ σαν Νυχτερίδα» και «Τριγυρνώ μες στην Αθήνα» (εκδόσεις JEMMA PRESS). Θα μιλήσουν ο Πάνος Σαββόπουλος, μουσικός και μελετητής του Ρεμπέτικου και ο Θανάσης Πέτρου, δημιουργός κόμικ.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στο βιβλιοπωλείο ‘Διάμετρος’ στις 19.00 και αμέσως μετά την παρουδίαση, ο δημιουργός μας δίνει ραντεβού στο ΄Παντοπωλείον 1922΄ για να ακούσουμε τραγούδια που ‘ακούγονται’ στο βιβλία του αλλά και όχι μόνο !

Προσωπικά περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω αυτόν τον Έλληνα Μπάτμαν,έναν μασκοφόρο κατ’ εικόνα αλλά όχι κατ’ ομοίωσή του, να ζει τις περιπέτειές του στην Τρούμπα τη δεκαετία του 1950 αλλά και του βοηθού του Δεκαοχτούρα, ο οποίος είναι ένα πεινασμένο χαμίνι της μεταπολεμικής περιόδου και φλεγματικός μπάτλερ του ο Αλμπερτ (με σπεσιαλιτέ του τα γεμιστά) !

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ