Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων» στο Θέατρο Περί-Τεχνών
«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων» στο Θέατρο Περί-Τεχνών

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων» στο Θέατρο Περί-Τεχνών

Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, γνωστή τα τελευταία χρόνια για την πλούσια δράση της στο χώρο του θεάτρου για παιδιά (παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.α.) παρουσιάζει στο Θέατρο Περί Τεχνών στη Χαλκίδα την παράσταση:
«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων».
Πρόκειται για μία ευρηματική παράσταση, ένα σύγχρονο παραμύθι, που συνδυάζει μοναδικά τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφημένους ήχους, δημιουργώντας ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πρωτο-παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού πραγματοποιώντας πάνω από 150 παραστάσεις και τα τελευταία χρόνια περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

Λίγα λόγια για το έργο
«Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!»
Η παράσταση είναι ιδιαίτερα διαδραστική και τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκειά της, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα, απαντώντας σε ερωτήσεις και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα. Το κείμενο υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο το 2007 και το 2015, διεθνής διάκριση White Ravens το 2016 κ.α.) και βασικά του υλικά είναι το χιούμορ, η περιπέτεια και –φυσικά- οι ήχοι!

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στι 17:00 και υπόσχεται να μαγέψει και να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Ερμηνεύουν: Αφροδίτη Κελοβούλου, Αντώνης Πριμηκύρης

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου – Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Ομάδα Κοπέρνικος
Σκηνικά – Κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής- Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Βοηθ. Οργάνωσης παραγωγής: Μαργαρίτα Τζαννέτου
Αφίσα: Κωνσταντίνος

Θέατρο: Θέατρο Περί Τεχνών, Μαυρογένους 2, Χαλκίδα (φανάρια Δάριγκ)
Ημέρα: Σάββατο 18 Μαρτίου
Ώρα: 17:00

Τιμή εισιτηρίου: 7 €
Κρατήσεις θέσεων: 6985 028588
Ηλικίες: 2,5 – 9 ετών
Διάρκεια: 55 λεπτά

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία 13-17 Μαρτίου κατόπιν συνεννόησης (Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6985028588)

 

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ