Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα !
Μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα !

Μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα !

Βρεθήκαμε στη χθεσινή συναλία της Νατάσσας Μποφίλιου και του Θέμη Καραμουρατίδη όπου μας χάρησαν μια υπέροχη βραδιά. Οι πόρτες άνοιξαν ακριβώς στις 20.30, όπως προβλεπόταν από το πρόγραμμα και ο κόσμος άρχισε να κατακλήζει το χώρο από τις κερκίδες μέχρι και ακριβώς μπροστά από τη σκηνή, κάτι το οποίο έκανε την τραγουδίστρια ιδιαίτερα χαρούμενη από το θερμό κοινό της Χαλκίδας. Η βραδιά κύλησε σαν νερό αφού μας γέμισαν με μελωδίες από το νέο τους δίσκο αλλά και από παλαιότερες επιτυχίες τους.

bofiliou10 bofiliou8

bofiliou9                bofiliou1

bofiliou4  bofiliou6   bofiliou3

Με το τέλος της συναυλίας το καλλιτεχνικό δίδυμο υποδέχτηκε το κοινό του όπου με θέρμη υπέγραψαν αυτόγραφα κι έβγαλαν φωτογραφίες.

bofiliou12
Ο κος Καραμουρατίδης είπε στο halkida.gr ότι είναι ιδαίτερα χαρούμενος όπου για ακόμη μια χρονιά το κοινό της Χαλκίδας τους αγκάλιασε με αγάπη! Εμείς τους ευχυθήκαμε να έχουν καλή συνέχεια στην υπόλοιπη περιοδία τους στην Ελλάδα και με την ελπίδα να τους έχουμε και του χρόνου πάλι κοντά μας!

karamouratidis

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ