Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Η παράσταση «Omerta: Η σιωπή των ανδρών» στη Χαλκίδα
Η παράσταση «Omerta: Η σιωπή των ανδρών» στη Χαλκίδα

Η παράσταση «Omerta: Η σιωπή των ανδρών» στη Χαλκίδα

Την Παρασκευή 19 Μαΐου το Θέατρο Παπαδημητρίου υποδέχεται την σπαρταριστή κωμωδία «Omerta: Η σιωπή των ανδρών» με τους Κώστα Σπυρόπουλο, Γιώργο Γαλήτη και Θανάση Ευθυμιάδη !

Απόδοση-Διασκευή: Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Ελένη Γιανατσούλια
Το τραγούδι ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος

Οργάνωση περιοδείας:
Υπεύθυνοι περιοδείας: Γιάννης Μακρίδης – Τηλέφωνο: 6932442991
Ίρια Κατσαντώνη- Τηλέφωνο: 6932077374

Παρασκευή 19 Μαΐου
Θέατρο Παπαδημητρίου
Τηλ: 22210 85411
Ώρα έναρξης: 21:15
Είσοδος: €15, €12 (μειωμένο)

Λίγα λόγια για το έργο:
Άμα την πνίξεις… την έπνιξες! Το θέμα είναι, σε καλύπτει κανείς; Σε καλύπτουν οι φίλοι σου; Μπορεί μια αντρική φιλία να καλύψει ένα έγκλημα; Η ανδρική φιλία έχει Ομερτά;Το βράδυ εκείνο που ο Μάξιμος Μαντάς (Κώστας Σπυρόπουλος) και ο Παύλος Μπατσαφλιάς (Θανάσης Ευθυμιάδης) περιμένουν χαλαροί στο σπίτι του πρώτου τον Σίμο Σίμου (Γιώργο Γαλίτη) στις 9 και αυτός έρχεται 10 παρά δέκα… γίνεται έγκλημα; Τι κρύβει ο γνωστός κομμωτής;Η Ομερτά των τριών ανδρών κινδυνεύει; Ο συντηρητικός γυναικολόγος (Θανάσης Ευθυμιάδης) που είναι παντρεμένος με την Κορίνα και έχουν δυο παιδιά θα καλύψει τον φίλο του, όπως λέει;‘Η θα υπερισχύσει η άποψη του εναλλακτικού «μπάκουρου», πρώην ποδοσφαιριστή Μάντ Μαξ (Κώστας Σπυρόπουλος) που έχει την «αιώνια σχέση» με την Μελίνα Μουρελάτου και ο οποίος ισχυρίζεται πως η φιλία δεν σκεπάζει εγκλήματα;Και όταν η σχέση εμπιστοσύνης των τριών φίλων κλονίζεται που πάει η Ομερτά;Ομερτά ρε… τι άλλο μας έμεινε;;;;!!!!

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ