Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Η ομιλία του καθηγητή κ. Θεοδόσιου Τάσιου στο Μουσείο της Αρέθουσας
Η ομιλία του καθηγητή κ. Θεοδόσιου Τάσιου στο Μουσείο της Αρέθουσας

Η ομιλία του καθηγητή κ. Θεοδόσιου Τάσιου στο Μουσείο της Αρέθουσας

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» η ομιλία του ομότιμου καθηγητή κ. Θεοδόσιου Τάσιου με θέμα: « Αποικισμός και η μεταφορά της Τεχνολογίας από τους Ευβοείς αποίκους στην Ιταλία κατά τον 8ο αι. π.Χ.»

Το ΔΣ της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας  ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον καθηγητή κ. Τάσιο αλλά και την ΕΠΧ. Ιδιαιτέρως , βέβαια, ευχαριστούμε τον κύριο καθηγητή, ο οποίος με την απλότητα και σαφήνεια του λόγου του γοήτευσε το κοινό.

Ευχαριστεί  επίσης, την Προϊσταμένη της ΕΦΑ Ευβοίας κα Παρή Καλαμαρά για την φιλοξενία στο Μουσείο της Αρέθουσας και  την αμέριστη συμπαράστασή της.

Η πρόεδρος                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Σόνια Σπανού                                                             Νικόλαος Καρατζάς

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ