Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / «Αχ! Αυτό το Παρίσι» από την Θ.Ο.Γέφυρες Τέχνης στο Θέατρο Παπαδημητρίου
«Αχ! Αυτό το Παρίσι» από την Θ.Ο.Γέφυρες Τέχνης στο Θέατρο Παπαδημητρίου

«Αχ! Αυτό το Παρίσι» από την Θ.Ο.Γέφυρες Τέχνης στο Θέατρο Παπαδημητρίου

Πως θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε ότι η γυναίκα σας είναι έτοιμη να σας απατήσει με τον άντρα που είχε σχέση πριν από 30 !!! (και βάλε) χρόνια; Με αυτόν που είχε σχέση στην εφηβεία της δηλαδή! Υπάρχει κάποιος που δεν σκέφτηκε πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή του αν είχε προχωρήσει την σχέση των 20 ετών και σήμερα ήταν παντρεμένος ή παντρεμένη με τον πρώτο έρωτα; Πόσα μικρά καθημερινά παίζουν ρόλο στην εξέλιξη της ζωή μας; Ένα ναι, ένα όχι, μια αναβλητικότητα, μια βιασύνη και όλα αλλάζουν, γίνονται διαφορετικά!

Σ αυτά τα ερωτήματα κι άλλα τόσα και άλλα τόσα, προσπαθούν να απαντήσουν οι «ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ» που μέσα στον ίδιο χρόνο, «χτυπούν» με το δεύτερο θεατρικό τους έργο. «Αχ! Αυτό το Παρίσι.» είναι ο τίτλος της κωμωδίας που έγραψε και σκηνοθετεί ο Γιάννης Μαρκόπουλος και τους ρόλους ερμηνεύουν δέκα παλαιότεροι και νέοι ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας Γέφυρες Τέχνης, που ευελπιστούν για άλλη μια φορά, να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προφορά της θεατρικής ομάδας προς την «Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδας» παραχωρώντας όλα τα έσοδα της πρεμιέρας του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου σε αυτόν τον φορέα, που έχει αναλάβει την φροντίδα, ίσως, της πιο ευαίσθητης …ηλικίας της κοινωνίας μας.

Αχ! Αυτό το Παρίσι
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαρκόπουλος

Σκηνικά: Φαίη Χαραλάμπους – Φούλη Βαρβούζου
Γενικές εργασίες: Κατερίνα Καράπα – Σωτηρία Ρήγα
Μουσική επιμέλεια: Ζέφη Καραπαζβάντη
Φωτογράφιση: Βαγγέλης Νικολάου
Σκίτσο αφίσας: Ζήσης Παπαγεωργίου
Έπιπλα: Γιάννης Καραπαζβάντης
Μακιγιάζ: Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής, Γιούλη Ζέρβα
Κομμώσεις: ALEX HAIR STUDIO, Ελευθερία Κανέλλη
Εκτυπώσεις: Γραφικές τέχνες Λαμπρινή Περγάμαλη

Παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης):
Μάριος Σπανός
Γιάννης Αλεξανδράκης
Ειρήνη Τιοπούλου
Λάμπρος Θάνος
Φούλη Βαρβούζου
Στάθης Λειβαδίτης
Χρήστος Κώστας
Ελευθερία Κανέλλη
Γιώργος Αλεξανδράκης
Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Θέατρο Παπαδημητρίου στις 4, 6, 8, 10, 11 και 12 Νοεμβρίου και ώρα 20:30.

Είσοδος: 8 ευρώ
Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι: Δωρεάν είσοδος

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ