Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ / H Ellen DeGeneres στο »Μπρούσκο» !
H Ellen DeGeneres στο »Μπρούσκο» !

H Ellen DeGeneres στο »Μπρούσκο» !

Μία φωτογραφία της έδωσε την αφορμή να ασχοληθεί με την απογευματινή σειρά του ΑΝΤ1. Η Ellen DeGeneres στην εκπομπή της αναφέρθηκε στο «Μπρούσκο» απορώντας πώς βρέθηκε μια φωτογραφία της από τα σχολικά χρόνια στη σειρά!

Τι ακριβώς έχει γίνει; Σε κάποιο από τα επεισόδια της σειράς έπρεπε να έχουν μία μαυρόασπρη φωτογραφία για να δείχνει παλιά. Βρήκαν λοιπόν από κάποιο περιοδικό μία φωτογραφία της Ellen DeGeneres και την χρησιμοποίησαν. Μία φανατική θαυμάστρια όμως και της εκπομπής, αλλά και της ελληνικής σειράς που παρακολουθεί από την Αμερική το «Μπρούσκο» μέσω του ANT1 Satelite, αναγνώρισε ότι η φωτογραφία είναι της DeGeneres και της έστειλε το απόσπασμα από την ελληνική σειρά. Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός λοιπόν προλογίζει το «Μπρούσκο» και λέει ότι είναι μία πολύ πετυχημένη ελληνική σειρά, προβάλλοντας το απόσπασμα με τη φωτογραφία της. Ιδού τι είπε στην εκπομπή της.
http://www.youtube.com/watch?v=hYKKs31Kf-g

Όπως είδατε λοιπόν η χάρη του «Μπρούσκο» έφτασε όχι μόνο μέχρι την Αμερική, αλλά έστω και λόγω μίας φωτογραφίας της, ασχολήθηκε με την ελληνική σειρά η Ellen DeGeneres, μέσα από την εκπομπή της που παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές.

 

Πηγή: Newsit.gr

Σχόλια

comments

About halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ