Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Σφήνωσε στη σκάλα και ο εραστής της, την εγκατέλειψε

Σφήνωσε στη σκάλα και ο εραστής της, την εγκατέλειψε

Άδοξο τέλος είχε μια ερωτική συνεύρεση σε πολυκατοικία στην πόλη Lipetsk στη Ρωσία. Η γυναίκα σφήνωσε στα κάγκελα της σκάλας. Χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας για να απεγκλωβιστεί.

Γυμνή με σφηνωμένο το κεφάλι της ανάμεσα στα κάγκελα σκάλας στην πολυκατοικία της βρέθηκε μια 46χρονη Ρωσίδα η οποία απολάμβανε το σεξ με τον εραστή της.

Το περιστατικό συνέβη στη πόλη Lipetsk. Οι δύο εραστές αναζητώντας την απόλαυση σε κάτι διαφορετικό αποφάσισαν να ερωτοτροπήσουν στις σκάλες της πολυκατοικίας τους.

Η κυρία έκατσε γονυπετής τοποθετώντας τα χέρια και το κεφάλι της στα κάγκελα της σκάλας.

Τότε ήταν που συνέβη και το ατύχημα. Το κεφάλι της κυρίας σφηνώθηκε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να μην μπορεί να βγει.

Ζητώντας βοήθεια την άκουσε ένας γείτονας ο οποίος κάλεσε την αστυνομία για να βοηθήσει την κυρία, το όνομα της οποίας για προφανείς λόγους δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Συνομιλώντας με την αστυνομία μετά τον απεγκλωβισμό της ανέφερε ότι είχε συναινετικό σεξ με τον φίλο της ο οποίος ωστόσο την παράτησε σφηνωμένη και έφυγε.

Πηγή:Metro.co.uk

Σχόλια

comments

About halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ