Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Εγκρίθηκε η μελέτη ανάπλασης της πλατείας του «Ταύρου Ωρεών»
Εγκρίθηκε η μελέτη ανάπλασης της πλατείας του «Ταύρου Ωρεών»

Εγκρίθηκε η μελέτη ανάπλασης της πλατείας του «Ταύρου Ωρεών»

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2017 στην Λαμία εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η μελέτη για την Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου του Ταύρου Ωρεών και αντικατάσταση του στεγάστρου.

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ωρεών, ανακοίνωσε την απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την διαμόρφωση αυτή της πλατείας και την μεταφορά των Ταύρων των Ωρεών.Η αρχιτεκτονική μελέτη έγινε από τους Σπύρο Μούντριχα και Δήμητρα Ραχμανίδου με συνεργάτη τον Taulant Tozaj.

Την στατική μελέτη έκανε ο Παναγιώτης Πονηρίδης, ενώ τις μελέτες Η/Μ εγκαταστάσεων έκανε ο Κυριάκος Ζαφείρας. Τις πρώτες αποτυπώσεις έκανε ο Γιάννης Λετώνης και την τελική τοπογραφική αποτύπωση ο Γιάννης Στραφιώτης.

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ