Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Δελτίο Τύπου Δήμου Χαλκιδέων σχετικά με την ετήσια εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής
Δελτίο Τύπου Δήμου Χαλκιδέων σχετικά με την ετήσια εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής

Δελτίο Τύπου Δήμου Χαλκιδέων σχετικά με την ετήσια εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής

Υποβολή προτάσεων για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης του Δήμου Χαλκιδέων .

Για περισσότερα από 150 έτη, διοργανώνεται στη Χαλκίδα η ετήσια εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής, από 26 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου.
Πρόκειται για μία διοργάνωση, από τις ελάχιστες που επιβίωσαν στο πέρασμα του χρόνου, αποτελώντας κομμάτι της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας. Παράλληλα, η εμποροπανήγυρη, απόλυτα συνδεδεμένη με τους εκκλησιαστικούς εορτασμούς στη μνήμη της Πολιούχου της Χαλκίδας Αγίας Παρασκευής και την εμπορική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, αποτελεί μέσο προσέλκυσης χιλιάδων επισκεπτών.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου Χαλκιδέων, θεωρούμε ότι η μορφή της διοργάνωσης αυτής θα πρέπει να αλλάξει και να εκσυγχρονιστεί, ακολουθώντας πλέον τα σύγχρονα εμπορικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δεδομένα, με ταυτόχρονη διατήρηση των πολιτισμικών στοιχείων και της ιστορικής αξίας της.
Σε αυτή την προσπάθεια, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε τις απόψεις και προτάσεις, φορέων, συλλόγων, αλλά και πολιτών, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια ριζική αναδιάρθρωση της εμποροπανήγυρης, λειτουργικά και εμφανισιακά.
Καθώς η οργάνωση και προετοιμασία της εμποροπανήγυρης απαιτεί ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε οι προτάσεις να αποσταλούν μέχρι τις 15 Απριλίου 2016, ταχυδρομικά (Ληλαντίων & Μεγασθένους, Χαλκίδα, 34100) ή ηλεκτρονικά στο georgios.bantounas@dchalkideon.gr.

Σχόλια

comments

About halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ