Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΤΕΧΝΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ / Η παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στη Χαλκίδα
Η παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στη Χαλκίδα

Η παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στη Χαλκίδα

Η λαμπερή επιτυχία που επί τρεις σεζόν γεμίζει ασφυκτικά το θέατρο «Δανδουλάκη» έρχεται στη Χαλκίδα για 2 παραστάσεις!
Ασυγκράτητο γέλιο, αλλεπάλληλες ανατροπές και το θρίλερ που εναλλάσσεται αστραπιαία με την κωμωδία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχίας αυτής της παράστασης «αίνιγμα». Η λύση του αινίγματος αποκαλύπτεται τα τελευταία δευτερόλεπτα του έργου.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο Πρώην Νομαρχίας Χαλκίδας την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Ώρες παραστάσεων 18.30 και 21.30

Τιμές εισιτηρίων
Κανονικό : 18€
Φοιτητικό, Ανέργων, Αμεα : 14€

Λίγα λόγια για το έργο
Το έργο είναι μια αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, σε μια διασκευή και σκηνοθεσία των Θ.Παπαθανασίου και Μ.Ρέππα, όπου διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. Η Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά από τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι ο αστυνομικός επιθεωρητής (Κοσμάς Ζαχάρωφ) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καλλιώρας) όπου η Κατρίν όμως δεν τον αναγνωρίζει και … Καλή σας θέαση !!!

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ