Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΤΕΧΝΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ / Η Ξένια Καλογεροπούλου για το βιβλίο της »Γράμμα στον Κωστή»
Η Ξένια Καλογεροπούλου για το βιβλίο της »Γράμμα στον Κωστή»

Η Ξένια Καλογεροπούλου για το βιβλίο της »Γράμμα στον Κωστή»

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του βιβλίου της κας Ξένιας Καλογεροπούλου » Γράμμα στον Κωστή » στο βιβλιοπωλείο Διάμετρος. Η συγγραφέας διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο όπου θέλησε να μείνει μόνο στα αστεία και όχι στα στενάχωρα όπως η ίδια είπε. Σε ένα από τα αστεία αποσπάσματα γράφει σαν σε παιδικό στοιχάκι για τα πράγματα που την ΄μάλωνε΄ο Κωστής της, όπου αν και από τα αστεία της εμένα προσωπικά μου φάνηκε το πιο συγκινητικό κομμάτι της βραδιάς.

Η κα Καλογεροπούλου όμως ήθελε περισσότερο να συζητήσει με τους αναγνώστες της όπου απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις μαθαίνοντας έτσι κάποια κομμάτια της παιδικής της ηλικίας και της κινηματογραφικής της ζωής.

Πολύ ενδιαφέρουσα επίσης ήταν και η αναφορά της στο θέατρο Πόρτα και στη σχολή της στο Λυκαβητό αλλά και των παραστάσεων για βρέφη, όπου τις έχουν αγκαλιάσει οι γονείς και κυρίως τα παιδιά.

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ