Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΛΟ  ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Τα πρώτα δείγματα γραφής για τα τμήματα υποδομής του Ν.Ο.Χ. είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, οι έφηβοι νίκησαν σε φιλικό αγώνα στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας 14-7 τη Λαμία, αν και πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 8-8. Μία εβδομάδα αργότερα και πάλι στη Χαλκίδα η ομάδα των μίνι παίδων επικράτησε της Ιτέας με σκορ 22-8. Το διήμερο 22-23/10, οι έφηβοι συμμετείχαν στο τουρνουά Κωνσταντίνος Μωλιώτης που διεξήχθη στη Λαμία. Εκεί, κατάφεραν να πετύχουν δύο νίκες με αντιπάλους το Οξυγόνο και τον Μακεδονικό, ενώ ηττήθηκαν από τον Ηλυσιακό και τον Ο.Υ.Κ. Βόλου, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση σε οκτώ ομάδες. Αξιοσημείωτη είναι η δουλειά που πραγματοποιείται από τους υπεύθυνους των ακαδημιών αλλά και από τους μικρούς πολίστες του ομίλου οι οποίοι καλούνται, μέσω των προπονήσεων να αποδείξουν ότι στο μέλλον θα είναι σε θέση να προσφέρουν και στην πρώτη ομάδα.

Τα ονόματα των αθλητών που έλαβαν μέρος στους αγώνες είναι τα εξής: Α. Χρυσανθόπουλος, Π. Μπέλιας, Π. Αφένδρας, Ν. Οικονόμου, Ν. Βλάχος, Μ. Τζούμας, Γ. Μακρίνος, Π. Ανδριανόπουλος, Γ. Ζούνης, Π. Κοκκορίκος, Β. Λεμπέσης, Π. Μπολενάς, Α. Παπαγεωργίου, Π. Σμυρλάκης, Κ. Σμυρλάκης, Σ. Τσαγκαδάκης, Β. Χαλιούλιας, Ν. Δούκας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στα χέρια των έμπειρων προπονητών μας για να τους μάθουν τα μυστικά του πόλο.

 

 

Η εφορία υδατοσφαίρισης

Σχόλια

comments

About halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ