Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ στη γέφυρα Ευρίπου
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ στη γέφυρα Ευρίπου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ στη γέφυρα Ευρίπου

Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου,  θα διεξαχθούν  στη γέφυρα Ευρίπου (παλαιά  γέφυρα Χαλκίδας) το 19ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ Παίδων-Κορασίδων /Εφήβων –Νεανίδων /Ανδρών-Γυναικών και το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε- Καγιάκ Σλάλομ  (μικρές κατηγορίες  8-14 ετών).

Ο στίβος, ο οποίος  θα στηθεί στη γέφυρα με ρεύμα  από το νότο προς το βορρά, θα είναι ανοιχτός για τους μικρούς αθλητές από τις 8.00 το πρωί και οι αγώνες θα διεξαχθούν 10.00-13.00. Αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος Ανάπτυξης θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των μεταλλίων στο Τεταρτοκύκλιο της γέφυρας.

Θα ακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  των μεγαλύτερων κατηγοριών.  Στις 14.00 θα γίνει η κούρσα επίδειξης και στις 14.45 θα δοθεί η εκκίνηση για τους προκριματικούς και τους τελικούς των αγωνισμάτων. Οι απονομές θα γίνουν και πάλι στο Τεταρτοκύκλιο της γεφύρας , μετά τη λήξη των αγώνων.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε- Καγιάκ, σε συνεργασία με τον Ναυτικό  Όμιλο Χαλκίδος, τον ΟΛΝΕ, και τον  ΔΟΑΠΠΕΧ .

Ελάτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών  αυτού του συναρπαστικού αθλήματος που υπόσχεται πλούσιο θέαμα!

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! |
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ