Δείτε Γρήγορα:
Home / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ο Ν.Ο.Χ. ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD
Ο Ν.Ο.Χ. ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD

Ο Ν.Ο.Χ. ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD

Την Κυριακή 9/10/2016 ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard στον όμιλο της Βουλιαγμένης, όπου η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος, Αλεξάνδρου Ελένη-Πελαγία, ανέβηκε στην υψηλότερη θέση του βάθρου, διατηρώντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στην κατηγορία «under 14 girls»για δεύτερη χρονιά.

Περνώντας από τους προκριματικούς την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου και με την μεγαλύτερη βαθμολογία στον τελικό της Κυριακής με ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 49,22 βαθμούς, κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ, με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη 17,00 βαθμούς, επιβεβαιώνοντας και πάλι την υπεροχή της!

Στον ίδιο αγώνα ο Ν.Ο.Χ. ανέβηκε και δεύτερη φορά στην κορυφή καθώς ο αθλητής Θωμαΐδης Άγγελος, στην κατηγορία «under 9 boys»κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος σε ηλικία 7,5 ετών , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία αφού κατάφερε να νικήσει τα φαβορί της κατηγορίας του με την πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Η εφορία θαλάσσιου σκι

Σχόλια

comments

About halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ