Δείτε Γρήγορα:
Κύμη vs Άρης

Κύμη vs Άρης

Μετά τις δύο μεγάλες διαδοχικές εκτός έδρας νίκες επί του Πανιωνίου και των Τρικάλων, η ομάδα της Κύμης επιστρέφει στην Χαλκίδα το Σάββατο 16/12 στις 18.30 με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Αντίπαλος μας ο Άρης, ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ, στο πάγκο του οποίου κάθεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ένας από τους μπασκετικούς «θρύλους» της χώρας μας! Ένα αναμφίβολα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα μας, με την στήριξη όμως των φιλάθλων όλης της Εύβοιας μπορούμε να πάρουμε μια ιστορική νίκη! Αυτό θα είναι και το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι για το 2017, οπότε πρέπει να δώσουμε το παρόν στο κλειστό της Κανήθου για να ανταμείψουμε τους παίκτες μας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στις μεγάλες νίκες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2018!
ΓΣ Κύμης, το ταξίδι συνεχίζεται – Προχωράμε Μαζί!

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00, στο Seven spots και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.

Σχόλια

comments

About Halkida.gr Team

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! |
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ